Chambre et Table d’Hôtes, Bar
Home » Verblijf » Accommodatie

Accommodatie

Le Chevalier des Vosges is een middelgroot Chambre et Table d'Hôtes - 'bed&breakfast met avondeten' - waarin ook een volledig café is gevestigd. Met avondeten, overnachting en ontbijt geniet je hier van de drie-in-ééncombinatie. Het voormalige hotelletje heeft zeven slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede etage, alle met wc, wastafel en douche. Eén van de kamers heeft drie bedden, een andere kamer is éénpersoons. Er is plaats voor maximaal 14 personen.

  

Op de begane grond zijn naast de keuken en een grote eetkamer ook een sfeervol café. Een veilige ruimte voor fietsen en ski's is in de kelders gemaakt. De keldergarage geeft motorrijders een mooie droge stalling voor hun bike. Parkeerplaatsen op het pleintje en naast Le Chevalier zijn gemakkelijk. Natuurlijk is er draadloos internet vrij toegankelijk voor gasten.

Het avondeten bestaat altijd uit een ambachtelijk drie of vier gangenmenu. Dat gebruiken we samen aan de grote tafel of misschien zit je liever aan een eigen tafeltje in de eetkamer.

Le Chevalier ligt midden in het dorpje Bussang aan het rustige stationsplein, tegenover het vroegere eindstation van de trein uit Remiremont. Het station is jaren geleden gesloten; de laatste 30 kilometer spoor is nu een prachtig fietspad/skeelerpad door het dal van de Moezel.

Direct achter Le Chevalier stroomt de Moezel, waarvan de bron twee kilometer buiten het dorp ligt.

RESERVEREN / AANVRAAG