Chambre et Table d’Hôtes, Bar
Home » Verblijf

Accommodatie

Check in vanaf 14.00 uur  Check out tot 11.00 uur

Le Chevalier des Vosges is een middelgroot Chambre et Table d'Hôtes - 'bed&breakfast met avondeten'. Je geniet hier van de drie-in-ééncombinatie avondeten, overnachting en ontbijt. Het voormalige hotelletje heeft zeven slaapkamers met wc, wastafel en douche, verdeeld over de eerste en tweede etage. Eén van de kamers heeft drie bedden, een andere kamer is éénpersoons. Er is plaats voor maximaal 14 personen.

Op de begane grond zijn naast de keuken een grote eetkamer en een café. Het avondeten bestaat altijd uit 'n drie of vier gangenmenu, dat gebruiken we samen aan de grote tafel of misschien zit je liever aan een eigen tafeltje in de eetzaal. Parkeerplaatsen op het pleintje en naast Le Chevalier zijn gemakkelijk. Een veilige ruimte voor fietsen en ski's is in de kelders gemaakt.

Le Chevalier ligt midden in het dorpje Bussang aan het rustige stationsplein, tegenover het oude eindstation van de trein uit Remiremont. Het station is jaren geleden gesloten; de laatste 30 kilometer spoor zijn nu een prachtig fietspad door het dal langs de Moezel.

Direct achter Le Chevalier stroomt de Moezel, waarvan de bron twee kilometer buiten het dorp ligt.